top of page

 

Een diner bij u thuis, met persoonlijke aandacht en af en toe ongedwongen vermaak op maat. Hoewel de chef zich vooral op de achtergrond begeeft, verzorgt hij vakkundig een goede sfeer.

 

Jasper komt bij u thuis een bijzonder diner verzorgen. Naast dat u en uw gasten gezond en erg lekker eten, vormt op maat gesneden vermaak een subtiele rode draad. De creatieve chef verdiept zich in de gelegenheid om daar menu en tekst op af te stemmen. Op gepaste momenten en zonder onnodige joligheid jongleert hij met ingrediënten, goochelt wat of vertelt over het eten. Wat ooit begon met 'bitterballetje-balletje' is vakkundig uit de hand gelopen tot een absurde combinatie van acrobatiek tot slapstick en niet te vergeten een mooi verhaal. Per telefoon of mail interviewt Jasper de klant, om met gepaste woorden en een gerichte kaart in te spelen op de gelegenheid. Het menu koppelt hij van tevoren terug, zodat u weet wat de plannen zijn. 

 

 

De mogelijkheden:

- theaterdiner (tot 20 personen)

- theater/walking dinner (tot 50 personen)

- op grote schaal (vanaf 50 personen)

(bij meer dan 20 mensen neemt de chef iemand mee voor de bediening)

- drankarrangement: de chef kent een goede sommelier en zijn moeder maakt likeurtjes...

 

 

Benodigde ingrediënten:

- lege koelkast en aanrecht

- 4 pits gasfornuis en oven 
(mocht dit niet aanwezig zijn, dan neemt Jasper het gewoon zelf mee)

- minimaal 3 uur van tevoren toegang tot de keuken.

(inrichten, beginnen met koken. Ongeveer een uur na het dessert is de keuken schoon)

 

 

Jasper stelt een menu op maat samen, kiest zijn producten zo veel mogelijk biologisch, met de seizoenen mee. Hij houdt de mode in de gaten, maar laat zich niet leiden door waan van de dag. Zijn kookstijl is te omschrijven als modern mediterraan. Vega/vlees/veganist? Alles kan. Zelf kiest hij meestal voor een gevarieerd menu met vlees en vegetarische gerechten.

 

 

Helpen mag, evenals een blik in de keuken werpen en vragen stellen. De nadruk ligt overigens echt op het eten, lekker met elkaar. Jasper is geen keukenclown, eerder een gastheer. Zijn doel is een prettige sfeer, dus vermaak komt neer op enkele accenten, bijvoorbeeld voor het opdienen van een nieuwe gang. Subtiel, smaakvol, stijlvol... en vooral gezellig.

HOE WERKT HET?

 

bottom of page